Home - Klantenservice (FAQ) - Over ons - Contact - Retourinformatie - Formulier Herroepingsrecht - Klachten - Algemene Voorwaarden
Je kan tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn: hoe vaak hoor je wel niet dat er mensen zijn opgelicht via internet? Eerlijke mensen die in een webshop een bestelling plaatsen en er later achterkomen dat ze opgelicht zijn en hun bestelling nooit zullen ontvangen.

Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart op mijn webshops kunt bestellen, vertel ik hieronder iets meer over mijn webshops en over mijzelf.

Ik ben in het najaar van 2014 begonnen met Webshop Tamalexis: een webshop voor coole kleding van het Amerikaanse merk The Mountain. Ik kwam de kleding tegen op het internet en was er meteen enthousiast over. De shirts zijn in Nederland slechts bij een enkele winkel te krijgen. Om meer mensen met de kleding van The Mountain kennis te laten maken ben ik een webshop begonnen.

Begin 2016 heb ik een tweede webshop geopend: Mooie-Wanddecoratie.nl. Ik was destijds zelf via internet op zoek naar een leuke canvas print. Ik schrok echter van de prijzen die sommige webshops durven te vragen: meer dan € 100 voor een print van nog geen meter breed? Dat vind ik wel wat te gortig. Ik ben daarom op zoek gegaan naar betaalbare canvas afbeeldingen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ik merkte dat er meer mensen op zoek zijn naar mooie en betaalbare canvas kunstwerken. Om hierin te voorzien ben ik deze webshop begonnen. Inmiddels is ook deze webshop PanoramasOpCanvas.nl geopend, met vooral panorama-schilderijen.

Bij veel webshops heb je geen idee wie er achter schuil gaat. Vaak is het zo: hoe groter de webshop, hoe onduidelijker het is met wie je te maken hebt. Ik heb een kleine webshop die ik ook graag klein hou. Daardoor weten jullie duidelijk met wie je te maken hebt en is het voor mij nog mogelijk om persoonlijke service te bieden. Gelijktijdig met het beheren van deze webshop ben ik ook nog leerkracht op een basisschool in Amsterdam-West.

Uitgangspunt bij mijn webshop is voor mij: zou ik hier zelf ook bestellen? Net als veel andere mensen vind ik het ook vervelend om aan het einde van je bestelling, net als je wilt betalen, alsnog geconfronteerd te worden met verzendkosten, opslag voor creditcardbetaling of andere toeslagen. Daarom hanteer ik geen extra opslagen en is de prijs die u ziet in de webwinkel ook de prijs die u uiteindelijk betaalt. Natuurlijk zijn de verzendkosten verrekend in de verkoopprijs, maar het zorgt er wel voor dat u van te voren precies weet wat u kwijt bent. What you see is what you pay!

Omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van de producten die ik verkoop en de betrouwbaarheid van mijn webshop, ben ik aangesloten bij WebwinkelKeur: een onafhankelijk keurmerk waar klanten hun zegje kunnen doen over mijn webwinkel. Tevens bemiddelt WebwinkelKeur bij eventuele geschillen tussen een klant en een webshop. Kortom: nog een stukje extra zekerheid voor de koper op internet. Ik zet dan ook met een gerust hart mijn naam op deze website omdat ik volledig sta achter de inhoud van PanoramasOpCanvas.nl.

En dan ten slotte nog: hoe kom ik aan de naam Tamalexis (de naam van de andere webshop)? Deze naam is een samentrekking van de namen Tamara (naar mijn zus die een aantal jaar geleden is overleden) en mijn tweede naam Alexander. Op deze manier krijgen de webshops een nóg persoonlijkere betekenis.

Als u nog meer over mijn webshop of mij wilt weten, stuur dan gerust een mail of laat een bericht achter in het gastenboek. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Veel plezier met rondneuzen op mijn websites!

Remy van den Hoed
PanoramasOpCanvas.nl
 
Aanbiedingen

Panorama's
Parijs
New York
Dieren
Zonsondergang
Afrika
Bruggen
Eten en drinken
Vervoer
Wolkenkrabbers
Strand
Steden
Natuur
Divers

Klokken

 

Gratis verzending naar Nederland en België
Wij gaan uit van een levertijd van ca. 7 tot 10 werkdagen. Een dagje eerder of later kan dus ook gebeuren!


Veilig betalen met o.a. iDeal, PayPal en Bancontact
Alleen het geld zelf komen brengen is veiliger!


14 dagen retourgarantie
Is de foto té levensecht? Of het schilderij tóch te groot? Geen probleem, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen terug sturen en u krijgt uw geld retour.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Beoordeeld door consumenten en WebwinkelKeur
Dat is in ieder geval onafhankelijker dan onze eigen mening!
 

Ik wil geen enkele aanbieding missen en ontvang graag jullie acties per e-mailAanmelden

Veilig betalen met

    

  


Kijk ook eens op
Logo Tamalexis

Coole t-shirts, jurkjes, sweaters, hoodies en tanktops  

Wat is WebwinkelKeur?

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

PanoramasOpCanvas.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur, het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. WebwinkelKeur zorgt ervoor dat webwinkeliers eerlijk en transparant beoordeeld worden en de consument kan zijn ervaringen met een webwinkel delen. Op deze manier worden webwinkels zowel door de consument als door WebwinkelKeur beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!
(bron: www.webwinkelkeur.nl)

PanoramasOpCanvas.nl

Onderdeel van Tamalexis
Krabbenkreek 25
3823 JD Amersfoort
06 - 4127 9826
info@panoramasopcanvas.nl

KvK 61382795 (ingeschreven onder handelsnaam Tamalexis)
BTW NL167140966B01
Rek.nr. NL71 RABO 0191 9267 60
BIC-nr. RABONL2U